Distro

Bekijk hier alle items die we in stock hebben. Indien je iets ziet dat je graag zou hebben, kan je het bestellen door het invulformulier in te vullen op de “bestel/order” pagina. Vul hier in wat je graag zou hebben, de hoeveelheid en je adres. Zo kunnen wij op een veilige manier jou order verwerken. Vergeet zeker niet het vakje “encrypt” aan te duiden. Indien je dit niet doet kunnen we niet instaan voor de veiligheid van uw gegevens.

De meeste van onze items zijn te verkrijgen aan vrije bijdrage. Dit houd in dat jij bepaald hoeveel deze items je waard zijn. Wij betalen een 4 cent per sticker (ongeveer), en 7 cent per button. Als voorbeeld stellen we meestal dat een 100 tal stickers 5,5 euro kosten om te drukken en te verzenden naar de ontvanger, dit is een gemiddelde (de prijs per sticker verschilt). Alle winst die we maken gebruiken we om nieuwe items te drukken of voor acties en gerechtskosten.

Indien iets een vaste prijs heeft staat dit erbij vermeld. Al onze prijzen zijn bespreekbaar.

Vergeet zeker niet om je vrije gift te storten via één van onderstaande media. Wij zijn je alvast heel dankbaar voor je steun.

https://www.paypal.me/AntifaAntwerpen

https://www.doneeractie.nl/antwerpen-antifa/-5072